Archief nieuwsberichten

Archief nieuwsberichten · 13. december 2019
De Koekrant van december 2019 is uit. Met o.a. de volgende onderwerpen: - Boerentrots - Onafhankelijk denker en doener Jan Hoekman - Fries-Hollands ras On The Way To PlanetProof - Levensduur en hoge melkproductie bij fam Dijkshoorn in Maasland Wilt u ook de Koekrant ontvangen? Ga dan naar Lidmaatschap.

Archief nieuwsberichten · 14. september 2019
De Koekrant van september 2019 is uit. Met o.a. de volgende onderwerpen: - Uitgelicht: Bio Holwerda Thiago Twa - Fries-Hollandse koeien in Renswoude - Verslag fokkersdag maatschap van Dam - Faber - Fries-Hollandse koeien in Opmeer Wilt u ook de Koekrant ontvangen? Ga dan naar Lidmaatschap.

Archief nieuwsberichten · 10. juli 2019
Op zaterdag 20 juli a.s. anders dan in de Koekrant vermeld, organiseren wij een fokkersdag bij Mts. W. van Dam en S. Faber. Om 10.30 uur zijn leden en belangstellenden welkom op Nummer 2b in Wyns. Na ontvangst gaan we langs het vee. Er lopen verschillende dochters van eigen gefokte stieren. De dag wordt afgesloten met een lunch bij eetcafé 'De Winze' in Wyns. Dit is op eigen kosten en kunt u na de lunch afrekenen. Telefonische opgave is mogelijk op: 058-2563567 Via de mail naar:...

Archief nieuwsberichten · 20. juni 2019
De Koekrant van juni 2019 is uit. Met o.a. de volgende onderwerpen: - Uitgelicht: Jan van Noordeinde - Startsein foktechnische commissie - Rondgang Noord-Holland - Eerste Fokcentrum Fries-Roodbont Wilt u ook de Koekrant ontvangen? Ga dan naar Lidmaatschap.